Categorieën
Nieuws

Workshop zelfverdediging

Workshop Systema Zelfverdediging woensdag 8 september 19:45-21:30.

In de workshop bieden we je inzicht in wat er voor nodig is om je in de praktijk effectief te kunnen verdedigen. We gaan daarbij in op het herkennen van de start van een gevecht, gebruik van afstand en beweging, lezen van de intentie en aanval van de aanvaller, het omgaan met fysieke en psychische stress tijdens een confrontatie en hoe je een aanvaller de zin kan ontnemen om de aanval voort te zetten, zodat je weg kunt komen.

Hiervoor laten we je kennis maken met onze systema oefeningen. We werken met meerdere instructeurs in een veilige en vriendelijke leeromgeving. Je hoeft geen ervaring te hebben in vechtsport of al een goede conditie te hebben.

De workshop vindt plaats in de gymzaal aan de Burg. Fokkema Andrealaan 9 in Utrecht. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Een makkelijke zittende broek en shirt en gymschoenen is alles wat je nodig hebt.

Je dient je voor de workshop van 8 september aan te melden via info@systema-utrecht.nl voor 1 september.