Categorieƫn
Nieuws

Start seizoen 2023

Op maandag 4 september 2023 starten de binnentrainingen weer. šŸ™‚

Op zoek naar een uitdagende sport en geĆÆnteresserd in bewegen en omgaan met stress? Train gerust een aantal keer vrijblijvend met ons mee.

Categorieƫn
Nieuws

Intro-video

Onze introductie-video is klaar! Bekijk hem om een indruk te krijgen hoe we trainen.

Categorieƫn
Nieuws

Workshop zelfverdediging

Workshop Systema Zelfverdediging woensdag 8 september 19:45-21:30.

In de workshop bieden we je inzicht in wat er voor nodig is om je in de praktijk effectief te kunnen verdedigen. We gaan daarbij in op het herkennen van de start van een gevecht, gebruik van afstand en beweging, lezen van de intentie en aanval van de aanvaller, het omgaan met fysieke en psychische stress tijdens een confrontatie en hoe je een aanvaller de zin kan ontnemen om de aanval voort te zetten, zodat je weg kunt komen.

Hiervoor laten we je kennis maken met onze systema oefeningen. We werken met meerdere instructeurs in een veilige en vriendelijke leeromgeving. Je hoeft geen ervaring te hebben in vechtsport of al een goede conditie te hebben.

De workshop vindt plaats in de gymzaal aan de Burg. Fokkema Andrealaan 9 in Utrecht. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Een makkelijke zittende broek en shirt en gymschoenen is alles wat je nodig hebt.

Je dient je voor de workshop van 8 september aan te melden via info@systema-utrecht.nl voor 1 september.

Categorieƫn
Nieuws

Weer open!

Vanaf 5 juni mag weer binnen en buiten worden gesport in grotere groepen, waarbij ook weer contact mag plaatsvinden tijdens het sporten. Dat laatste is goed nieuws. Dit betekent dat QMA de normale systema trainingen in de gymzaal kan hervatten.

Van maandag 14 juni tot en met maandag 14 juli is er weer twee keer per week een echte systema training binnen in de gymzaal. Als je geen klachten hebt, ben je van harte welkom om kennis te maken met ons en systema.

Je kan tevoren even bellen of mailen (zie contact) of gewoon langskomen.

Categorieƫn
Nieuws

Energy Workout

Vanaf 4 maart verzorgen we op donderdagavonden van 19:00-20:00 bij de Plas Laagraven – Lunetten een energie gevende workout gebaseerd op systema.
We starten met warmlopen, rekken en strekken, waarna we enkele rondjes om de plas lopen afgewisseld met de systema ademhalingsoefeningen tijdens lopen. Daarna werken we aan de pillars van systema, de vier bekende basisoefeningen push-ups, sit-ups, leg raises en squats. We eindigen met ontspanningsoefeningen.

De training is buiten, contactloos met 1,5 meter afstand. We merken dat dit uurtje buiten sporten je weer oplaad na een dag binnen zitten. Je bent van harte welkom om mee te doen, mail ons om je aan te melden.

Categorieƫn
Nieuws

Covid-19

In november zijn we helaas gesloten vanwege Covid-19.
We hopen de trainingen in december 2020 weer te hervatten.